Salon Takımı 6
Gönderen: | Kategori: Dantel Örnekleri, Salon Takımları | Tarih: 22-04-2007
Dantellerin büyük hallerini görmek için üzerlerine tıklayın.

Çıtı pıtı güzel bir salon takımı danteli. Görünümü aklınızı karıştırmasın. Bütün olarak örülmüyor. Motifler halinde örülüyor. İlk önce ortadaki kare kısım örülüyor ve karenin etrafını sık iğne ile örerken aynı anda yaprakları yapıyoruz. Motifler birbirine eklenince ayrı bir motifmiş gibi bir görünüm oluşturuyor. Yapımı kolay ve zevkli bir örnek. Şu sıralar salon takımı yapmak isteyenler için birebir, çok hoş bir örnek.



Merhaba Zübeyde Hanim,
ben aslinda bugün tesadüf eseri sizin sitenize girmis bulundum, ve…..
muhtesem, iyikide girmisim. Örnekleriniz ve sizin örnekleri yapilis sekli ile bilgilerinizi cok hos buldum.
Ve bu örnek gercekten cok güzel, kizim icin insallah örmeyi düsünüyorum.
Size Almanya´dan, yani gurbetten, kucak dolusu selam gönderiyorum, ve bundan sonra sitenizi takip edecegime emin olabilirsiniz.
Selam ve saygilar
Zeliha
Sevgili Zeliha Hanım,
Yorumunuz o kadar güzel, o kadar içten ki ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Örneği beğendiğinize çok sevindim, şu sıralar ben de bu dantelin şömentablasını örmekle meşgulum. Biraz ufak bir örnek ama çevremdeki insanların hemen hemen hepsi hayran kalıyor.Eskiden büyük motifler çok rağbet görürdü, şimdi bakıyorum da böle ufak çıtı pıtı örnekler moda.
Size şimdiden kolay gelsin diyorum. Bizden de tüm gurbet kuşlarına selam olsun. Sevgilerimle…
Merhaba Zübeyde Hanım
Bu örnek benim salon takımıma çok benziyo ama aradaki ufacık fark örneğin havasını değiştirmiş. Çok ama çok beğendim bu örneği iyiki eklediniz dantel örneği arayan arkadaşlara tavsiye edeceğim.
Hayırlı günler
gerçekten çok güzel bir örnek bende bu örneği kesinlikle yapıcam ve akadaşlarıma tavsiye edicem. ayrıca bi tek bu örnek değil tüm örnekleriniz muhteşem paylaştığınız için çok teşekkürler…
sevgiler…
gerçekten güzel bir salon takımı. hemde basit bir örnek örmesi kolay çok güzell
çok güzel beğendim kim yaptı bunları çok güzel
yapanın ellerine sağlık çok güzel olmuş ben iplik numarasını ve hangi iplik markasını soracaktım mümkünse malle yollarmısınız.
Sevgili Huriye,
Ben bu salon takımı dantel modelini 60 numara altınbaşak polyester ipliğin kırık beyazı ile yaptım. Ama illa da bu iplik markasıyla yapılacak diye bir şey yok. 60 numara polyester herhangi bir iplikle de yapılabilir.
Yapanların ellerine sağlık.Çok güzel bir örnek.Bende ip ve tığ numarasını ve varsa daha açıklayıcı şemasını istiyorum.tşk.
Sevgili Çiğdem,
Şeması ise elimde yok maalesef. Tığ numarası ise 20. Kolay gelsin.
Bir önceki yorumu okursan, sorunun bir kısmına yanıt bulmuş olursun
çok güzel bir örnek. bilgisayar karşısına geçipte örnek çıkaracağım hiçç aklıma gelmesdi:) ama burdaki çok güzel duruyo ben pek beceremedim galiba:) görenler beğeniyorlar.. ama burdaki bence çok daha güzel.. çalışmalarınızın devamını diliyor, paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum..sevgiler…
selam gercekten çok ince ve zarif bir model ellerinize saglık çok begendim sevgilerle..
bende öreneği çıkarttım fakat birleştirme yerlerini yapamadım dolguların üstünde sık iğne yok demi nasıl birleştiriliyor açıklarsanız çok sevinirm lütfen
Müge’cim,
Dolguların üzerinde sıkiğne yapılmıyor. Ekleme yerine gelince,karşıdaki motifin eklenecek yerine tığını batırıp örmekte olduğun motiften bir ilmek çekersen ekleme işini yapmış olursun. Daha sonra örmekte olduğun motife olması gerektiği gibi devam edersin.
zübeydecim çok tşekkür ederim verdiğin hızlı cevap için sitene bayıldım sık kullanılanlara ekledim bende dantel örmeyi çok seviyorum birde daldan dala konma huyum olmasa :)))
igrenç hepsi türk kadınlarının aptalca akılları naparsınnn
Kezban’cım dünyaya çok dar bir açıdan bakıyorsun galiba. Şayet imkanın olur da yabancı siteleri gezersen, Japonundan tut, Brezilyalısına, İngilizine, Portekizine kadar tüm dünyada kadınların dantel ördüklerini görürsün. Dediğin gibi bu bir iğrençlikse Türk kadınlarına ait bir şey değil. Gelişmiş dünya ülkelerinde yaşayan kadınlar bizi bile aşmışlar. Biz solda sıfır kalıyoruz.
Ayrıca insanın güzeli sevmesi, güzel şeyler üretmek istemesi neden aptalca olsun. Saatler boyunca televizyon karşısında tren terapisi yapmak daha aptalca bir şey olsa gerek. Dantelde hiç değilse bir üretim söz konusu. Ayrıca bu tarz uğraşlar doktorların da tavsiyesi. Hayata ve insanlara bu kadar negatif yaklaştığına görünce, benim de sana psikoloji mezunu biri olarak acizane tavsiyem, tez zamanda bir tığ ve ip al kendine ve başla derim örmeye. Kolay gelsin.
kezbana diyecek tek bir sözüm var KEDİ ULAŞAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ.Birde aptalca uğraş olarak buluyorsan ne işin var dantel sitelerinde?insan ilgisini çekmediği bir şeye bakarmı
Doğru söze ne denir
Zübeydecim sitene bayıldım arada ziyaret ediyordum fakat yorumları okumamıştım kezban hanıma çok kızdım bence önce türk kadınından özür dilesin kendisi yabancı herhalde o kelimeyi kendisine iade ediyorum ozaman dantel sitelerinde işine bence bu güzellikleri görüp yapamayan beceriksiz bi bayan
Arkadaslar - özellikle kezban hanim - burada emek verilmis. Lütfen emege saygi gösterelim.
Ayrica ben Kezban hanimin yabanci oldugunu sanmiyorum. Sayet o yabanci olsaydi bayilirdi buradaki örneklere, cünkü benim yasadigim yerde bizim yaptigimiz el islerine hayran kaliyorlar.
Ha bu arada Zübeyde´cigim benim kizimin takimi bitti. Hatirlarsan ilk yorumda yazmistim. Gören örnegini cikardi.
Tekrar emegine saglik.
Selamlar
Kızın güzel günlerde kullanır o takımı inşallah. Senin de ellerine sağlık.
danteli bir harika zübeyde hanım.Galiba ben beceriksizim çok uğraştım ama örneği çıkaramadım
size zahmet olmazsa eğer; birazcık daha detaya girebilirmiyiz rica etsem..
siteniz bu güne kadar gördüğüm en güzel el işi sitesi.tebrik ederim.bütün örnekler harika.
merhaba zubeyde hanim,
sitenizle tanismam malesef kisa bir sure once oldu.boyle guzel bir siteyi nasil daha once farketmedim diye kendime kiziyorum.
benim sizden ricam bu ornegi asama asama anlatmaniz.nerden baslaniyo nasil devam ediliyo bir turlu cikaramadim.ayrintili anlatiminizi mail atarsaniz cok sevinirim.bu guzellikten mahrum kalmak istemiyorum.
sevgiler
merhaba oteki motife nasil gecildigini aciklarsaniz memnun kalirim elinize saglik
Sevgili Belgin,
Her motif ayrı ayrı yapılıp, uç kısımlarından birbirine ekleniyor. Yoksa motiflerin hepsi tek bir seferde yapılmıyor.
merhaba bunu nasıl yapıyorsun beğendim kim yaptı bunları bana öğretsene ya
ben lise mezunu bir ev hanımıyım.sitenizi tesadüf üzeri buldum ve ogünden beri hep ziyaret ediyorum.örneklerinize bayılıyorum.şu ara kızıma örmek için salon takımı örneği bakıyorum.daha yeni örnekler koyarsanız çoooook sevinirim. şimdiden kolay gelsin .sevgilerimle
bay
tesadüfen siteye takıldım. bir daha da bırakamadım. tüm örnekleriniz çok güzel nekadar becerikli hanımlar var emeği gecen herkesi kutluyorum.sizede çok teşekkürler bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için
çok güzel bir örnek
hem kolay hem gösterişli ve ilk defa gördüm burda
bu arada bazı negatif arkadaşlar var aramızda
kimse burda yayınlananları beyenmek zorunda değil ama saygısızlıklık yaparak küçümseyerek aşağılamayadahakkı yok
örgü dantel oya işleri bence sanat
yurt dışında bile bunun kursları veriliyor
ilgi o kadar büyükki kurs verenlerde bu işten büyük kazanç sağlıyor
psikologlar falanda önce inancınız sonrada sizi rahatlatıcak bir uğraşınız (el işi gibi) olmalı diyor
Zübeyde Hanım gerekli açıklamayı zaten yapmış o kişiye ama bende söz etmeden gecemedim
hayırlı günler herkese kolay gelsin
merhaba
ne kadar güzel bir örnek bu böyle bayıldım günlerdir kızımın çeyizine örmek için örnek arıyordum sizin sitenizde buldum sonunda ve hemen örnegini çıkardım başladım çok teşekkür ederim güzel sunumunuz için
merhaba çok güzel bir örnek hemen örnek çıkardım teşekkür ederim elinize sağlık.