Çok Şeker Örgü Bebek Beresi ve Eldivenleri

Gönderen: | Kategori: Çocuk ve Bebek Örgüleri | Tarih: 01-11-2011

Halime Hanım’dan çok şeker bir şapka ve eldiven takımı. Bu takıma bir de atkı olsa süper giderdi ama kendisi böyle tercih etmiş. Elleriniz ve yüreğiniz dert görmesin Halime Hanım. Kendisinin bloguna buradan ulaşabilirsniz.

Şahane Bir Kız Çocuğu Hırkası

Gönderen: | Kategori: Çocuk ve Bebek Örgüleri | Tarih: 27-10-2011


Yine nette dolaşırken rastladığım çok beğendiğim şahane bir örgü hırka. Bu hırkanın sahibi Gülderen Hanım, bu tarz ürünler örüp satmakta. İlgilenler olursa sitesine buradan ualaşabilirler.

Örgü Bolerolu Bebek Elbisesi

Gönderen: | Kategori: Çocuk ve Bebek Örgüleri | Tarih: 25-10-2011

Filiz Hanım’dan kızı için ördüğü kırmızı beyazlı el örgüsü elbise ve bolero takımı. Çok güzel ve şirin olmuş. elleriniz ve yüreğiniz dert görmesin Filiz Hanım.

Filiz Hanım’ın bloğuna buradan buyurun.

Bebek Pançosu, Eldivenleri ve Atkısı

Gönderen: | Kategori: Çocuk ve Bebek Örgüleri | Tarih: 22-10-2011

Emine Hanım‘ın ellerinden süper bir takım daha. Rengi ve örneğiyle çok şeker bir örgü takım. Elleriniz ve yüreğiniz dert görmesin Emine Hanım.

El Örgüsü Bebek Hırkası, Patik ve Saç Bandı

Gönderen: | Kategori: Çocuk ve Bebek Örgüleri | Tarih: 21-10-2011

Türk bloglarda gezerken gördüğüm şahane bir üçlü set. Mor renge düşkün birisi olarak bayıldım bu örgü sete. Emine Hanım sitesinde daha bir çok güzel örgü modelleri, bebek örgüleri ve iğne oyaları paylaşıyor bizlerle. Yaptıklarının çoğunun yapılış aşamaları da mevcut. Hatice Hanım’ın bloğuna buradan ulaşabilirsiz.